Grönsakscouscous med rosa sås

Grönsakscouscous med rosa sås

Gör så här

1. Häll buljongen och oljan över couscousen. Låt stå och svälla ca 20 min. Rör om då och då.
2. Fräs hastigt wokgrönsakerna i smör. Blanda grönsaksfräset med couscous, bönor och solrosfrön. Servera varm eller kyl ner och servera kall.
3. Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå och dra i kylen.

Serveringsportion ca: 310 g couscous, sås, 0,75 dl
Arla Köket nr 1:2007

  • Fett
    21,41 g
  • Kolhydrater
    75,13 g
  • Protein
    19,19 g
  • Energi (kJ)
    2437,4 kJ
  • Energi (kcal)
    582,78 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen