Grönkålschips

Grönkålschips

Gör så här

1.Repa upp grönkål i små bitar och lägg på plåtar med bakplåspapper. Pensla med smör och salta lätt.

2.Rosta i ugn på 160° ca 5 min.

Källa: Coldlab 2015

  • Fett
    4,45 g
  • Kolhydrater
    1,64 g
  • Protein
    1,72 g
  • Energi (kJ)
    235,4 kJ
  • Energi (kcal)
    56,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen