En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till den som vill äta kött.
Print

Grönkål- och färskostdumplings med lagrad cheddar Arla pro

En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till den som vill äta kött.

Grönkål- och färskostdumplings med lagrad cheddar En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till den som vill äta kött.
En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till den som vill äta kött.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen