Grön ärtsoppa med pepparrotscrème

Grön ärtsoppa med pepparrotscrème

Gör så här

1. Koka lök och potatis i buljong tills de mjuknat. Mixa slät och tillsätt ärtpuré och smör. Smaka av med salt och peppar.
2. Rör ihop gräddfil och pepparrot att toppa soppan med.
Servera gärna med en tomat- och krassesandwich.


Serveringsportion ca: Soppa 350 g, crème 20 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    11,45 g
  • Kolhydrater
    10,51 g
  • Protein
    6,11 g
  • Energi (kJ)
    707,94 kJ
  • Energi (kcal)
    172,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen