Grön ärtsoppa med ägghalvor och hembakt rödbetsbröd (Kopia)

Grön ärtsoppa med ägghalvor och hembakt rödbetsbröd (Kopia)

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och potatis i smör på medelvärme, ca 5 min. Tillsätt buljong, vatten och grädde, låt sjuda ca 10 min.

2. Tillsätt ärterna, koka upp och mixa soppan slät. Smaksätt med vinäger, salt och peppar.

3. Koka äggen ca 8 min. Spola dem kalla. Skala och dela äggen i halvor.

4. Servera soppan med ägghalvor och rödbetsbrödet med smör.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    24,57 g
  • Kolhydrater
    32,44 g
  • Protein
    17,1 g
  • Energi (kJ)
    1807,73 kJ
  • Energi (kcal)
    435,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen