En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.
Print

Grillad svensk fläskytterfilé med rostad örtpotatis, timjan- och persiljesmör Arla pro

En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.

Grillad svensk fläskytterfilé med rostad örtpotatis, timjan- och persiljesmör En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.
En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen