Grillad oxbringa med potatisragu

Grillad oxbringa med potatisragu

Gör så här

1. Skär oxbringan i skivor och grilla eller stek i het panna.
2. Fräs vitlök i smör till en gyllenbrun färg.
3. Tillsätt potatis, vänd om försiktigt.
4. Slå i buljong och sås. Koka ihop tills det tjocknar.
5. Koka upp ingredienserna till lagen. Lägg i grönsaker, senap och lök. Salta och peppra.
6. Blanda cottage cheese och pepparrot.

Serveringsportion ca: Kött 120 g, potatis 180 g, pickels 70 g, sås 15 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    25,5 g
  • Kolhydrater
    42,66 g
  • Protein
    30,92 g
  • Energi (kJ)
    2227,07 kJ
  • Energi (kcal)
    533,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen