Grillad levain med semibakade tomater, kronärtskocka och mozarella

Grillad levain med semibakade tomater, kronärtskocka och mozarella

Gör så här

1.Dela tomaterna på mitten och baka i ugn, 80° över natten, ca 10 tim.
2.Blanda ihop olja, citronskal, citronsaft och vitlök till en citronette.
3.Skiva kronärtskockorna och blanda med citronetten.
4.Gnid brödskivorna med vitlök och pensla med olja.
5.Lägg tomater, kronärtskocka och riven ost på hälften av brödskivorna. Lägg resterande brödskivor, tryck till och grilla i smörgåsgrill. Dela på mitten och servera.

Källa: Arla Köket Lunch på Hjerta 2014

  • Fett
    30,2 g
  • Kolhydrater
    70,77 g
  • Protein
    24,9 g
  • Energi (kJ)
    2795,18 kJ
  • Energi (kcal)
    667,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen