En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.
Print

Grillad lättrimmad lax med dill- och citrongräddfil, potatiskroketter och pressgurka Arla pro

En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.

Grillad lättrimmad lax med dill- och citrongräddfil, potatiskroketter och pressgurka En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.
En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen