Grillad kyckling med majssås

Grillad kyckling med majssås

Gör så här

1. Lägg kycklingen i bleck. Ringla över smör och krydda med citronpeppar. Stek i ugnen vid 150° till en kärntemperatur av 72°.
2. Koka alla ingredienser till såsen ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka riset i buljong – det ger en mustigare smak åt riset. Strö över persiljan vid servering.

Serveringsportion ca: Kyckling 150 g, sås 1 dl, ris 150 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

  • Fett
    9,5 g
  • Kolhydrater
    44,03 g
  • Protein
    38,36 g
  • Energi (kJ)
    1789,18 kJ
  • Energi (kcal)
    425,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen