Grillad högrevsburgare med enbärskräm samt standard

Grillad högrevsburgare med enbärskräm samt standard

Gör så här

1. Blanda färsen med fläsket. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en smidig smet. Forma till burgare.

2. Krossa eller mixa enbären och blanda med gräddfil, vinäger, dijonsenap och salt.

3. Lägg morötterna i ett bleck, strö över rosépeppar och salt. Ringla på olja och blanda runt. Rosta i ugn på 175° ca 15 min.

4. Skiva fänkålen tunt, gärna på mandolin. Blanda fänkålen med citronsaft och salt.

5. Grilla eller stek burgarna 2–3 min på varje sida. Lägg på osten och låt den smälta.

6. Grilla bröden och lägg ihop burgarna med enbärskräm, fänkålssallad och isbergssallad. Servera med de rostade morötterna.

Standard Skola, förskola och ÄO

  • Fett
    40,83 g
  • Kolhydrater
    52,99 g
  • Protein
    41,14 g
  • Energi (kJ)
    2982,87 kJ
  • Energi (kcal)
    713,28 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00


020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen