Grillad ciabatta med tomat, aubergine och bacon

Grillad ciabatta med tomat, aubergine och bacon

Gör så här

1. Pensla ciabattahalvorna med olja. Grilla dem i ugn, 200° ca 4 min. Strö salt över.
2. Stek aubergine och bacon i smör. Tillsätt tomater och vitlök och stek i ytterligare ca 3 min. Smaka av med socker, salt och peppar.
3. Lägg aubergine och bacon på en bädd av ruccolasallad på brödet, fördela tomatskivorna och strö över osten och lägg på den andra ciabattahalvan.

Serveringsportion ca: Ciabattabröd 100 g, auberginefräs 150 g, rucola 10 g, ost 10 g
Källa: Lunch2:00

  • Fett
    15,81 g
  • Kolhydrater
    80,44 g
  • Protein
    18,84 g
  • Energi (kJ)
    2279,74 kJ
  • Energi (kcal)
    542,92 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen