Griljerad fläsklägg med krämig gratäng

Griljerad fläsklägg med krämig gratäng

Gör så här

1. Koka ihop fond, citronsaft, soja och honung. Vänd köttet i fonden och krydda med salt och peppar. Värm på bleck.
2. Varva tomat, potatis och broccoli på smorda bleck, strö över ost. Tillaga i ugn, 200° i 5-7 min tills gratängen får fin färg.
3. Servera köttet och griljeringsfonden med gratängen och cottage cheese.

Serveringsportion ca: Fläsklägg med fond 150 g, gratäng 200 g, cottage cheese 35 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    47,71 g
  • Kolhydrater
    42,49 g
  • Protein
    33,96 g
  • Energi (kJ)
    3090,23 kJ
  • Energi (kcal)
    738,79 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen