Grevéost med apelsin och fikon

Grevéost med apelsin och fikon

Gör så här

1.Skär osten 1,5 cm stora kuber.
2.Skala av det yttersta orangefärgade skalet på apelsinerna. Mixa skalet med saften från 1/4 av apelsinerna och äggulorna. Späd med rapsoljan lite i taget under mixning.
3.Skär fikonen i 1 cm stora bitar. Vänd ner fikon och ost i apelsinkrämen och lägg i burk.

Källa: Cheeselab 2014

  • Fett
    51,14 g
  • Kolhydrater
    9,59 g
  • Protein
    15,22 g
  • Energi (kJ)
    2328,93 kJ
  • Energi (kcal)
    556,26 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen