Grekisk yoghurt med apelsin och honung

Grekisk yoghurt med apelsin och honung

Gör så här

1. Blanda yoghurt och finrivet apelsinskal från hälften av apelsinerna. Varva yoghurten med apelsinfiléer.

2. Toppa med valnötter och russin. Ringla över honung och strö över chiafrön och ev lite extra apelsinskal.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt 2016

  • Fett
    18,61 g
  • Kolhydrater
    25,3 g
  • Protein
    8,88 g
  • Energi (kJ)
    1312,11 kJ
  • Energi (kcal)
    316,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen