Grekisk quinoasallad med brysselkål

Grekisk quinoasallad med brysselkål

Gör så här

1. Koka quinoan, rör den luftig med en gaffel och låt svalna något.
2. Vänd i smör.
3. Blanda i brysselkål och rödlök.
4. Tillsätt ost och garnera med russin.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Med smak för jul

  • Fett
    12,84 g
  • Kolhydrater
    2,08 g
  • Protein
    9,05 g
  • Energi (kJ)
    677,07 kJ
  • Energi (kcal)
    163,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen