Grekisk Carbonara

Grekisk Carbonara

Gör så här

1. Bryn kött och lök i smör tills det fått fin färg. Salta och peppra. Rör ner grädde, buljong och senap och låt sjuda under lock på svag värme tills köttet är mört, ca 15 min. Tillsätt ost och värm tills den smälter i såsen.
Servera med spagetti och broccoli.

Serveringsportion: Gryta ca 160 g, pasta 175 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

  • Fett
    24,19 g
  • Kolhydrater
    53,64 g
  • Protein
    34,01 g
  • Energi (kJ)
    2397 kJ
  • Energi (kcal)
    575,05 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen