Gratinerade bananer med honung och mandel

Gratinerade bananer med honung och mandel

Gör så här

1. Lägg bananerna i bleck så att varje banan håller ihop.
2. Blanda crème fraiche, honung och rivet apelsinskal. Häll blandningen över bananerna. Strö över mandel.
3. Grädda i ugnen vid 175°C ca 10 min.
4. Servera med glass. Ringla över sirap. Sikta över kakao.

Serveringsportion ca: Banan 120 g, glass 1 dl
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

  • Fett
    18,25 g
  • Kolhydrater
    75,89 g
  • Protein
    6,05 g
  • Energi (kJ)
    2093,53 kJ
  • Energi (kcal)
    500,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen