Gratinerad tagliatelle med chilifiskbullar

Gratinerad tagliatelle med chilifiskbullar

Gör så här

1. Koka tagliatelle enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av.
2. Häll av spadet från fiskbullarna och spara det. Koka upp mjölk, buljong och spad i en kastrull eller gryta. Vispa ut mjölet i lite mjölk och rör ner det tillsammans med crème fraiche. Låt sjuda några minuter. Salta.
3. Fördela den kokta pastan och fiskbullarna på smorda bleck. Häll över såsen, strö över chilipulver och ost. Gratinera i konvektionsugn vid 200°C ca 20 min. Gröna ärter passar bra till.

Serveringsportion: ca 300 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

  • Fett
    11,83 g
  • Kolhydrater
    59,64 g
  • Protein
    21,8 g
  • Energi (kJ)
    1847,2 kJ
  • Energi (kcal)
    440,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen