Gratinerad lax med ananas och yoghurt

Gratinerad lax med ananas och yoghurt

Gör så här

1. Lägg laxen tätt i bleck.
2. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
3. Blanda ingredienserna till täcket. Smaka av med salt och peppar. Fördela täcket på laxen och grädda i ugn, 175° tills laxen har en kärntemperatur av 65°, ca 20 min. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.

Serveringsportion ca: lax med täcke ca 260 g, ris 150 g
Arla Köket nr 1:2007

  • Fett
    29,68 g
  • Kolhydrater
    28,11 g
  • Protein
    34,16 g
  • Energi (kJ)
    2170,62 kJ
  • Energi (kcal)
    524,03 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen