Gratinerad kyckling på broccolibädd

Gratinerad kyckling på broccolibädd

Gör så här

1. Pressa vattnet ur spenaten, lägg spenaten och broccoli i bleck, krydda med salt och peppar. Fördela kycklingfiléer över grönsakerna.
2. Blanda sås och crème fraiche i en gryta, låt koka upp. Red med maizena, utrörd i lite vatten. Smaka av. Späd ev med lite vatten.
3. Häll såsen över kycklingen. Tillaga i ugn, 225° ca 20 min till en innertemperatur av 72°.
4. Strö över persilja. Servera med pressad potatis och gärna en tomatsallad.

Serveringsportion ca: Kyckling och sås 200 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2005

  • Fett
    12,13 g
  • Kolhydrater
    42,87 g
  • Protein
    27,12 g
  • Energi (kJ)
    1695,67 kJ
  • Energi (kcal)
    407,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen