Gratinerad köttfärspasta

Gratinerad köttfärspasta

Gör så här

1.Stek färs och purjolök i smör. Rör ner tomatsåsen och smaka av med salt.
2.Koka pastan tills den nästan är klar.
3.Varva pasta och köttfärssås i smorda bleck. Häll över ostsåsen och gratinera i ugn, 200° ca 15 min.

Serveringsportion: ca 440 g
Källa: Arla Köket Säkra Kort/Skolmat till 100

  • Fett
    25,88 g
  • Kolhydrater
    54,57 g
  • Protein
    31,61 g
  • Energi (kJ)
    2450,31 kJ
  • Energi (kcal)
    588,99 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen