Gratinerad kassler på rotfruktsbädd

Gratinerad kassler på rotfruktsbädd

Gör så här

1.Blanda rotfrukter och potatis i smorda bleck, salta.
2.Fördela kassler på rotfrukterna.
3.Blanda ihop ingredienserna till såsen, häll över köttet och gratinera i ugn, 175° ca 40 min.
4.Servera gärna med en grönsallad.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2005

  • Fett
    22,38 g
  • Kolhydrater
    46,13 g
  • Protein
    31,62 g
  • Energi (kJ)
    2182,73 kJ
  • Energi (kcal)
    524,74 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen