Gratinerad fisk på spenatbädd

Gratinerad fisk på spenatbädd

Gör så här

1. Smöra bleck och fördela spenaten däri. Lägg på fisken, salta och peppra.
2. Slå på sås och toppa med tomatskivor. Strö över ost och ev någon örtkrydda.
3. Tillaga fisken i ugn, 175° ca 15 min.
4. Koka pasta al dente i saltat vatten. Häll av vattnet och tillsätt lite smör vid varmhållning.
5. Servera fisken med pastan.

Serveringsportion ca: Fisk 290 g, pasta 210 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    16,34 g
  • Kolhydrater
    58,26 g
  • Protein
    40,72 g
  • Energi (kJ)
    2325,1 kJ
  • Energi (kcal)
    560,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen