Gratinerad banan- och ananasfisk

Gratinerad banan- och ananasfisk

Gör så här

1. Blanda crème fraiche och grädde. Tillsätt senap och curry. Salta och peppra. Vispa ner majsstärkelse.
2. Lägg fisken i smorda bleck. Lägg på banan och ananas, häll såsen över. Gratinera i ugn, 200° i ca 20 min.
3. Koka riset.
Servera fisken med ris.

Serveringsportion: ca 450 g
Källa: Arla Köket Fisk/Skolmat till 100

  • Fett
    13,66 g
  • Kolhydrater
    62,64 g
  • Protein
    26,95 g
  • Energi (kJ)
    2036,67 kJ
  • Energi (kcal)
    487,84 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen