Gräslök-, dill- och polkabetscheesecake

Gräslök-, dill- och polkabetscheesecake

Gör så här

1. Bryn smöret och låt svalna. Kantskär brödet och mixa till smulor. Blanda smulorna med smöret och tryck ut i en brödform med raka kanter klädd med plastfilm. Låt formen stå i kyl medan du gör fyllningen.

2. Blanda färskosten med dill, gräslök, salt och peppar. Smält de blötlagda gelatinbladen med citronsaften i en kastrull på svag värme.

3. Vänd ner gelatinblandningen i färskoströran. Bred ut smeten i formen och fördela betorna jämnt i fyllningen. Täck med plastfolie mot fyllningen och låt stelna i kyl minst 4 tim.

4. Skär upp cheesecaken i kuber.

  • Fett
    19,69 g
  • Kolhydrater
    14,34 g
  • Protein
    4,52 g
  • Energi (kJ)
    1067,77 kJ
  • Energi (kcal)
    255,15 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen