Grahamsscones

Grahamsscones

Gör så här

1. Blanda alla torra ingredienser vilket kan göras dagen innan bakningen.
2. Smula ner smöret och tillsätt mjölken. Arbeta ihop degen.
3. Dela den i fyra bitar som sedan delas i 8 bitar. Rulla till runda bullar. Lägg på smord plåt eller bakplåtspapper. Platta till bullarna lätt.
4. Grädda i ugnen i 225° i ca 10 minuter.

Serveringsportion ca: 75 g
Källa: Frukost i skolan

  • Fett
    8,07 g
  • Kolhydrater
    27,46 g
  • Protein
    4,37 g
  • Energi (kJ)
    857,3 kJ
  • Energi (kcal)
    204,96 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen