Grahamsrutor

Grahamsrutor

Gör så här

1.Smula jästen i en bunke och häll över vattnet.
2.Tillsätt smör, salt, honung, kvarg och det mesta av mjölet. Arbeta degen smidig. Jäs ca 40 min.
3.Stjälp upp degen i smorda bleck. Strö över lite grahamsmjöl och platta ut degen så att den täcker blecket. Skär degen i rutor med en vass kniv, låt jäsa ca 20 min.
4.Grädda i ugn, 225°ca 15 min.

Källa:Skolmat till 100

  • Fett
    1,11 g
  • Kolhydrater
    19,12 g
  • Protein
    3,64 g
  • Energi (kJ)
    435,53 kJ
  • Energi (kcal)
    104,16 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen