Grahamsgrynsgröt

Grahamsgrynsgröt

Gör så här

1. Koka upp mjölk, vatten och salt. Vispa i grynen.
2. Koka gröten ca 8 min under omröring.
3. Servera gärna med sylt och mjölk.

Serveringsportion ca: 280 g
Källa: Frukost i skola

  • Fett
    5,4 g
  • Kolhydrater
    25,65 g
  • Protein
    8,26 g
  • Energi (kJ)
    765,9 kJ
  • Energi (kcal)
    182,85 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen