Gräddstuvad rotsakspytt med äpple

Gräddstuvad rotsakspytt med äpple

Gör så här

1. Bryn potatis och rotfrukter i smör på stekbord.
2. Tillsätt äpple, grädde samt juice och låt pytten koka upp.
3. Red med maizena och smaka av med salt, peppar och gärna citronsaft.
4. Riv över citronskal och strö över bladpersilja vid servering.

Serveringsportion ca: 420 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    15,01 g
  • Kolhydrater
    51,96 g
  • Protein
    7,82 g
  • Energi (kJ)
    1586,03 kJ
  • Energi (kcal)
    382,49 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen