Gourmet

Gourmet

Gör så här

ÄPPEL- OCH RUSSINCRUST
Skala och kärna ur äpplena. Skär äpplena i 1 cm stora kuber och stek gyllenbruna i smör. Tillsätt panko, mandelmjöl och kummin och låt rosta lite. Vänd i honung och russin, låt svalna.

Källa: Roland Persson

  • Fett
    55,44 g
  • Kolhydrater
    25,66 g
  • Protein
    33,71 g
  • Energi (kJ)
    3177,22 kJ
  • Energi (kcal)
    765,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen