Golden powerbars

Golden powerbars

Gör så här

1. Mixa mandel, kokosocker och vaniljfrön till en pasta.
2. Smält kokosfett och mörk choklad och blanda ner i mandeln. Värm allt till 45° och temperar nougaten. Häll tillbaka i bunken och blanda ner vasslepulver och dinkelpuffar. Häll i en form, 20x30 cm, med bakplåtspapper i botten. Låt det sätta sig i rumstemperatur.
3. Dela barsen i önskad storlek. Doppa i choklad, strö ev. över guldflagor och låt stelna.

Källa: Roy Fares, Årets konditor 2010, Arla Köket Fun Baking 2016

  • Fett
    54,93 g
  • Kolhydrater
    105,38 g
  • Protein
    19,6 g
  • Energi (kJ)
    4176,95 kJ
  • Energi (kcal)
    995,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen