Gelato på kola och rosmarin

Gelato på kola och rosmarin

Gör så här

1. Blanda vit och gul bas i en bunke. Tillsätt kolasåsen och mixa slätt.

2. Frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

3. Ringla kola- och rosmarinsås över gelaton och garnera med färsk rosmarin.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    0 g
  • Kolhydrater
    0 g
  • Protein
    0 g
  • Energi (kJ)
    0 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen