Årets smak hetta har smugit sig in i den här gelaton både via den syltade ingefäran och galangalroten. Rippla över lakritskolasås vid servering.
Print

Gelato med ugnsbakat päron, galangal och syltad ingefära Arla pro

Årets smak hetta har smugit sig in i den här gelaton både via den syltade ingefäran och galangalroten. Rippla över lakritskolasås vid servering.

Gelato med ugnsbakat päron, galangal och syltad ingefära Årets smak hetta har smugit sig in i den här gelaton både via den syltade ingefäran och galangalroten. Rippla över lakritskolasås vid servering.
Årets smak hetta har smugit sig in i den här gelaton både via den syltade ingefäran och galangalroten. Rippla över lakritskolasås vid servering.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen