Gazpacho med Kelda tomatsoppa

Gazpacho med Kelda tomatsoppa

Gör så här

1. Mixa soppan med gurka, grillad paprika, vinäger, vitlök och is.
Smaka av med sambal oelek.
2. Toppa soppan med hackad tomat, tärnad ost och brödkrutonger.
3. Garnera med örter.

Serveringsportion ca: 410 g
Källa: Kelda Tomatsoppa 2009

  • Fett
    10,31 g
  • Kolhydrater
    26,47 g
  • Protein
    8,08 g
  • Energi (kJ)
    960,13 kJ
  • Energi (kcal)
    466,88 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen