Fyllda oxrullader med rödvinssås

Fyllda oxrullader med rödvinssås

Gör så här

1. Fyll lövbiff med en bit gurka och en lökklyfta. Rulla ihop till en rullad och fäst med tandpetare. Salta och peppra och bryn rulladen i smör.
2. Häll på buljong och låt småputtra under lock i ca 30 min. Ta upp köttet och lägg åt sidan. Spara buljongen.
3. Rör ihop mjöl och smör, vispa ner i buljongen. Låt koka i 3–5 min. Häll i grädde, vin och gelé. Salta och peppra.
4. Servera med potatis, kokta grönsaker och gelé.

Serveringsportion ca: Rullader och sås 290 g, potatis 180 g, grönsaker 40 g, gelé 1 msk
Källa: Arla Köket Senior 2004:01

  • Fett
    24,08 g
  • Kolhydrater
    52,41 g
  • Protein
    36,25 g
  • Energi (kJ)
    2454,6 kJ
  • Energi (kcal)
    585,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen