Fusilli  solemio

Fusilli solemio

Gör så här

1. Stek laxkuber i stekpanna eller i het ugn på bakplåtspapper. Salta och peppra.
2. Stek paprika och lök i smör utan at det tar för mycket färg.
3. Tillsätt basilika och slå på buljong och juice. Låt koka upp.
4. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
5. Värm pastan i såsen eller på en tallrik i mikro.
6. Vänd gärna ner och garnera med färsk basilika.
7. Toppa med laxkuberna.

Serveringsportion ca: 220 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

  • Fett
    28,49 g
  • Kolhydrater
    63,79 g
  • Protein
    30,81 g
  • Energi (kJ)
    2685,69 kJ
  • Energi (kcal)
    642,17 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen