Fullmoonsoup

Fullmoonsoup

Gör så här

1. Fräs pumpa och lök i smör.
2. Tillsätt tomatpuré och saffran och fräs i ytterligare någon minut.
3. Tillsätt potatis och hönsbuljong. Koka på svag värme till potatisen är mjuk.
4. Tillsätt hönskött, juice, crème fraiche och basilika. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
5. Servera gärna med bröd och ost.

Serveringsportion ca: Soppa 400 g, cottage cheese 50 g
Källa: Ruskigt goda rätter

  • Fett
    9,72 g
  • Kolhydrater
    22,1 g
  • Protein
    25,27 g
  • Energi (kJ)
    1197,06 kJ
  • Energi (kcal)
    286,81 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen