Frusen gräddkola

Frusen gräddkola

Gör så här

1. Vispa äggulor och socker poröst. Vispa grädde.
2. Blanda äggmassa, grädde och sirap. Frys in i bleck eller formar.
3. Karamellisera socker, tillsätt grädde och koka kolasåsen några minuter. Bred såsen över parfaiten. Frys igen.
4. Servera karamellparfaiten på tallrik.

Serveringsportion ca: 160 g
Källa: Glassiskt

  • Fett
    40,92 g
  • Kolhydrater
    54,07 g
  • Protein
    4,09 g
  • Energi (kJ)
    2488,86 kJ
  • Energi (kcal)
    603,64 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen