Fruktsymfoni med vaniljkvarg

Fruktsymfoni med vaniljkvarg

Gör så här

1. Lägg äpplen och päron i ett bleck. Lägg katrinplommon, fikon och aprikoser ovanpå.
2. Pressa apelsinsaft över frukterna. Rör ner äppeljuice, ingefära och kanel.
3. Täck med aluminiumfolie och baka i ugn, 175° ca 1 timme. Rör runt så att all frukt får färg.
4. Garnera med rostad mandel, apelsin och limezest.
5. Servera med en klick vaniljyoghurt.

Serveringsportion ca: Frukt 500 g, yoghurt 35 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2004

  • Fett
    2,86 g
  • Kolhydrater
    90,55 g
  • Protein
    4,15 g
  • Energi (kJ)
    1822,12 kJ
  • Energi (kcal)
    436,14 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen