Fruktpannkaka med vaniljlingonkräm

Fruktpannkaka med vaniljlingonkräm

Gör så här

1. Blanda pannkakssmeten och fördela i smorda bleck.
2. Tillsätt hälften av fruktblandningen.
3. Grädda pannkakan i ugn, 175° ca 25 minuter.
4. Garnera med resten av fruktblandningen.
5. Blanda vaniljsås med lingon och servera till pannkakan.

Serveringsportion ca: Pannkaka 100 g, vaniljlingon 45 g
Källa: VIP-Boken 2

  • Fett
    12,35 g
  • Kolhydrater
    31,44 g
  • Protein
    8,12 g
  • Energi (kJ)
    1130,14 kJ
  • Energi (kcal)
    270,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen