Fruktpannkaka med vaniljlingon

Fruktpannkaka med vaniljlingon

Gör så här

1. Blanda pannkakssmeten och fördela i smorda bleck.
2. Tillsätt hälften av fruktblandningen.
3. Grädda pannkakan i ugn, 175° ca 25 minuter.
4. Garnera med resten av fruktblandningen.
5. Blanda vispad vaniljsås med lingon och kanel. Servera vaniljlingonen till pannkakan. Garnera med lingon.

Serveringsportion ca: Fruktpannkaka 100 g, vaniljlingon 45 g
Källa: Med smak av vanilj

  • Fett
    4,12 g
  • Kolhydrater
    82,45 g
  • Protein
    6,94 g
  • Energi (kJ)
    1730,51 kJ
  • Energi (kcal)
    412,94 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen