Fruktlimpa

Fruktlimpa

Gör så här

1. Blanda rågsikt med bikarbonat, bakpulver, salt, russin, fänkål och anis. Detta kan göras dagen innan.
2. Tillsätt filmjölk eller yoghurt och sirap. Blanda samman den lösa degen och fördela i två smorda formar.
3. Grädda i ugn, 180° ca 45 min.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Frukost i skolan

  • Fett
    5 g
  • Kolhydrater
    90,32 g
  • Protein
    11,73 g
  • Energi (kJ)
    1935,69 kJ
  • Energi (kcal)
    456,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen