Fruktig dessert i glas

Fruktig dessert i glas

Gör så här

1. Vispa grädde och blanda ner kvarg och vaniljsocker.
2. Gör en fräsch fruktsallad av kiwi och blåbär.
3. Varva gräddblandningen med fruktsalladen och havreflarn i glas.
4. Avsluta med en klick av gräddblandningen och toppa med några blåbär.

TIPS: Fruktdesserten kan du också servera på tallrik eller förbereda i bleck. Strö över havreflarnen sist, annars blir de mjuka.

Serveringsportion ca: 230 g
Källa: Lätt och läckert

  • Fett
    21,35 g
  • Kolhydrater
    21,83 g
  • Protein
    6,52 g
  • Energi (kJ)
    1301,5 kJ
  • Energi (kcal)
    315 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen