Fruktbrödkrisp med rillette

Fruktbrödkrisp med rillette

Gör så här

1. Gnid in köttet i salt, peppar och vitlök och baka i ugn på 100°, ca 6 tim.

2. Ta ut köttet och dela i mindre bitar. Lägg bitarna  i en matberedare med mejram. Mixa grovt och blanda med osten. Lägg över i en burk och låt  svalna. Förvara kallt.

3. Dela brödet på längden och skär i tunna skivor. Smält smöret och pensla på brödskivorna. Strö över flingsalt och rosta i ugn på 200° ca 10 min. Ta ut och låt svalna.

4. Bred rillette på krispbitarna och toppa med finskuren gräslök.

  • Fett
    25,16 g
  • Kolhydrater
    22,07 g
  • Protein
    13,35 g
  • Energi (kJ)
    1560,09 kJ
  • Energi (kcal)
    373,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen