Frukt, örter, grönpeppar och fläskkött

Frukt, örter, grönpeppar och fläskkött

Gör så här

1. Blanda marinaden och häll den över köttet. Låt stå i kyl i ca 2 tim.
2. Koka upp köttet i sin marinad. Tillsätt buljong, tomatpuré och crème fraiche. Koka på svag värme tills köttet är klart. Red eventuellt med majsstärkelse. Tillsätt grönsaker. Hetta upp. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka ris. Blanda gärna i lite kryddörter.

Serveringsportion: Gryta ca 370 g, ris ca 180 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

  • Fett
    24,22 g
  • Kolhydrater
    71,18 g
  • Protein
    35,44 g
  • Energi (kJ)
    2724,38 kJ
  • Energi (kcal)
    652,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen