Det är viktigt att få in lite syra för att skapa balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukt och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desseret, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.
Print

Frukt - eller bärcurd Arla pro

Det är viktigt att få in lite syra för att skapa balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukt och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desseret, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.

Frukt - eller bärcurd Det är viktigt att få in lite syra för att skapa balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukt och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desseret, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.
Det är viktigt att få in lite syra för att skapa balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukt och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desseret, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen