Frukt - eller bärcurd

Frukt - eller bärcurd

Gör så här

1. Vispa ihop ägg och socker. Koka upp purén och tillsätt äggvispet. Sjud försiktigt under ständig vispning tills smeten tjocknat.
2. Tillsätt smör och gelatinblad, sila och kyl ner.

Källa: Sweetlab 2015

  • Fett
    10,28 g
  • Kolhydrater
    21,57 g
  • Protein
    2,68 g
  • Energi (kJ)
    790,84 kJ
  • Energi (kcal)
    190,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen