Frukostkorv med gräddkokt kål

Frukostkorv med gräddkokt kål

Gör så här

1. Värm korven enl anvisningarna på förpackningen.
2. Ångkoka vitkålen tills den är mjuk ca 7 min. Blanda vitkål, savoykål, spenat, buljong och grädde. Koka på svag värme ca 3 min. Red av med vetemjöl och koka ca 5 min. Smaka av med muskot, salt och peppar.
3. Servera med kokt potatis och eller kokta rotfrukter, rotfruktspytt.

Serveringsportion ca: korv 125 g, gräddkokt kål 180 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

  • Fett
    40,07 g
  • Kolhydrater
    43,03 g
  • Protein
    21,65 g
  • Energi (kJ)
    2635,9 kJ
  • Energi (kcal)
    631,09 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen