Fröken Olssons drottningpaj

Fröken Olssons drottningpaj

Gör så här

1. Kör smör, mjöl och socker till en deg i en blandare. Ställ kallt i 2 timmar.
2. Tryck ut hälften av degen i botten på en pajform ca 24 cm i diameter. Strö på hallon och blåbär, pudra över potatismjöl.
3. Kavla ut resterande deg och lägg den över pajen.
4. Baka i ugn, 175° i 35-40 minuter.
Servera pajen med vaniljsås.

Serveringsportion ca: 175 g
Källa: Deli, Arlaköket 7:2004

  • Fett
    32 g
  • Kolhydrater
    56,64 g
  • Protein
    6,63 g
  • Energi (kJ)
    2265,09 kJ
  • Energi (kcal)
    541,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen