Friterad tiramisùboll

Friterad tiramisùboll

Gör så här

1. Forma tiramisùgelaton till 10 bollar och chockfrys i 3 min.

2. Vänd bollarna i krossade kexsmulor och chockfrys i ytterligare 3 min. Vänd i uppvispade ägg och sedan på nytt i kexsmulorna. Chockfrys i 10 min.

Montering:

1. Vispa den syrade grädden. Garnera tallrikar med grädde och bär.

2. Fritera tiramisùbollarna ca 20 sek i 180° varm olja. Lägg genast upp på de garnerade tallrikarna.

3. Ringla över lite kaffesirap.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    11,5 g
  • Kolhydrater
    2,42 g
  • Protein
    3,91 g
  • Energi (kJ)
    543,76 kJ
  • Energi (kcal)
    130,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen